Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
Halford scrie:mie nu imi place deloc ...e urata la fatza
Just4Him scrie:subiectul era despre andra shi ceea ce face ea in plan muzical...viata de cuplu p care o impartaseste cu maruta nu cred ca are vreo legatura cu ceea ce e ea ca artist.pt cine a urmarit evolutia ei din 2001 cand s-a lansat shi pana in prezent,vorbind de la performante vocale,imagine,aparitii,atitudine,orice...poate sa-si dea seama de impactul p care l-a avut ea in istoria muzicii usoare shi mai nou...populare romanesti...o evolutie incredibila shi cred ca la ora actuala este cea mai bine cotata solista de muzica usoara in romania ... nu insist p faptul ca e sau nu e cea mai buna voce de la noi pt ca asta ar fi irelevant shi totodata o ofensa nemeritata la adresa colegelor ei de breasla precum monica anghel,anca parghel,nico,paula seling,delia etc...shi daca andra reuseste sa duca la bun sfarsit proiectul p care l-a inceput cu "bandul propriu" ...atunci chiar se va detasa de celelalte soliste shi cred yo ca o va intrece lejer p loredana in materie de onorariu...
shi sa nu uitam ca renumele shi tot ce-a realizat andra pana acum s-a intamplat in decursul a 7-8 ani iar varsta andrei este de numai 22 ani ceea ce ne face sa ne gandim la o beyonce de romania peste cativa ani.
bb_girl scrie:Nu imi place
bb_girl scrie:Da nu pot sa o suport. mI se pare fitoasa
Canta bine. mare faza.
Noroc ca e una dintre singurele artiste care a scapat e gura sloboda a lui maruta...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori