Moderatori: Paulici, bb_girl, Katutza, cristian1
celeron » 19-Mai-2019, 19:26:24 scrie:Vezi că cineva a scis acolo pe blog cu pseudonim găinozeta.
Nu ştiu cine e.
Sper că poţi recunoaste scrisul meu când apare.
sempron » 19-Mai-2019, 20:29:41 scrie:Nu cunosc formatia si piesa, seamană cu atb dar putin.
sempron » 19-Mai-2019, 20:29:41 scrie:Melodia cu dj tonka e foarte faină, o stiu demult. E un remix ceva că pare foarte reusită, are şi o sonorizare veselă. Nu e cine ştie ce dar pare aşa nimerită parcă din prima.
Ştii dacă e diferenţă audio la melodii în functie de rezoluţia selectată la playerul pt you tube? citisem undeva mai demult că ar fi.
sempron » 19-Mai-2019, 20:29:41 scrie:Mai povesteşte acolo despre boala care a avut-o ăla. A şi zăcut sau cum? Bolile de inimă au o incidenţă mare şi cancerul este în creştere.
Celeronus » 19-Mai-2019, 20:37:36 scrie:uitasem să-ţi zic că la forumul roşu mike tot îmi şterge mesajele că am mai scris câte unul şi pe acolo la câteva zile mai amuzant aşa, mă interesa măcar să văd ce răspunsuri primesc, dar el dis de dimineaţă intră şi sterge. Mi-a dat ban şi pe ip mai demult, nu puteam să intru cu telefonul, scria că troll si accesul interzis cu acel ip sau ceva de genul nu mai ştiu.
Celeronus » 19-Mai-2019, 20:37:36 scrie:Iar pe blog nu prea pot scrie, cam maxim un mesaj pe zi sunt şi acolo probleme să tot fac captcha aia de la google. Am văzut undeva o captcha care aduce şi monetizare pe site sau blog dacă o pui e cea cu ale câini şi pisici şi are şi versiune in română.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 32 vizitatori